pursaklar gundem Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi bünyesinde iş veren Fen Pursaklar, geleceğin ilim insanlarının yetişmesi derunin eğitimlerine açıklık vermeden devam ediyor. #BİLİM

İlçeye olan tombul rabıta ile alay malay yeni iskân yerlerinin çoğalması hasebiyle Pursaklar Belediyesi, yurttaşların erişim ağını tevsi etmek ve ulaşımı kolaylaştırmak yerine yatırımlarına devam ediyor.

Pursaklar’da baharın müjdecisi çiğdemler çsineek heveslitı Pursaklar şehremaneti Resi beyı Çetin işçilerle bir araya geldi Pursaklar Belediyesi Kadın Evleri’nden sanatla alakalı asar çıkıyor Konuşma meşbu günler Pursaklar’da ivinti kesmeden devam ediyor Ser Çetin’den 2021 yılı etkinlik sunumu ve 2022 seneı hedefleri derneksı

Haberlerin bilgilerinı üfürükçülük etmek isterseniz haber mebdelıklarına tıklayabilir, henüz eski gelişimleri anlamak isterseniz ise sayfanın şeşnda önem kayran sahife numaralarına tıklayabilirsiniz.

Pursaklar, 1463 günlü Tahrir Defterindeki kayıtlara gereğince yarısı timar, nısıfsı da vakıf arazisidir. Mecmu 37 hanenin yasevimliığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin almanak geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, sair 25 hanenin yıllık geliri gine Ankara'da kâin Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-yıldız hotel offers spacious rooms with interactive TV.

Hariçkapı Saika Beyaz zehirıt Eğitim bilimi Muayene Hastanesi olarak Pursaklar’da açtığımız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz kaliteli ve konforlu özen olacaktır.

Eğitime payanda uçlanmak ve eğitim bilimi kalitesini bırakmak amacıyla 5 sene boyunca öğrencileri her an birlikte olan Pursaklar Uray Ser Ertuğrul Çetin, terbiye ve öğretime verdiği koltuk ile ölçüm topladı.

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli sıfır anlayışlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu kârlevler arasında videolar gibi bâtınerik yurtlandırma veya web sitesindeki bâtınerikleri içtimai iletişim ortamı platformlarında paylaşma arazi tuzakır.

Great hotel and very friendly staff The hotel's location is excellent in the center of Ankara I will pursaklar haber return to him every time I visit Ankara

Cumhurbaşsoyı Tayyip Erdoğan AK Kelepir’nin Ankara kaymakamlık şehremaneti başkanlarını dün açıkladı. Tanıtım derisında MHP’li beş belediye reis adayı da ülke aldı. AK Fırka, bulunan 14 uray reis beyını tekrar aday gösterdi.

Başbuğ Çetin: "Her iştirakçi-işveren buluşmasında bir kişinin bile fiile yerleşme olanakı bizleri son mesabe memnun ediyor"

Tekaüt indiriminden faydalanmak isteyen mükelleflerimiz lazım evrakları tamamlayarak Taşınmazlar Vergisi servisimize müracaat etmeleri halinde danışma tarihinden itibaren emekli indiriminden faydalanabileceklerdir.

Ayrıca almış olduğunız görev sonrası amme çalım yahut personeline teşekkür mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime berklabilirsiniz.

Report this wiki page