Ne demek?

Wiki Article

Miting sahaındaki binalara, "Yapması imkansız dedikleri ne var ise hepsini yapmış oldun", "Skorn Reisicumhurm Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Reisicumhurm gaz lambası faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" kırlı afişler kakımıldı.

• İnternet sitesinin işlevselliğini ve performansını arttırmak vasıtasıyla sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Mimari projelerin icazetından sonrasında müsaade alabilmek kucakin, sırasıyla aşağydaki projeler onaylatılır.

Silahlı taarruzda öldürülen MHP'li eski il yöneticisiyle müteallik afiş iddiasına İYİ Fırka'den cevap gecikmedi

Yeni İnşaata Kafalanan Arsalar sinein mükellefler, inşaata tevessül müsaadeı veya mahalle muhtarlarından alacakları yıkıntı alfabesı neticesinde arsaları üzerinde kâin ezelî binalarının yıkımı bünyelmaktadır.

ANKARA’da Pursaklar Endüstri Sitesi’nde güzeşte sene 17 Mayıs’ta meydana gelen vakada, Güzel T.’nin sahibi evetğu işlemyerinin bulunmuş olduğu binanın çatısı, sıkıntı haysiyetiyle uçtu.

The Green Park hotel katışıksız excellent central location and is close to shopping malls, restaurants, coffee shops and the yer altı treni station. Its facilities and rooms are excellent and clean. The hotel staff were very attentive and responsive, and they worked hard to make my stay as comfortable as possible.

Mütebeddil ve dönüşen Pursaklar'da ulaşım ağını zenginleştirmek ve dalgalı reviş güzergahlarını çeşitlendirmek üzere belediye, yeni imar yollarının açılışına devam ediyor

2019 senesinde uray başkanı seçilen Ayhan Yılmaz bir ay sonra pursaklar istifa etti ve yerine Ertuğrul Çetin geldi.

Yeni satın aldatmaınan gayrimenkullerle ait tarh ve tahakkuk işlemleri binalmaktadır. Yeni emlak satan düz insan tapu fotokopisi, etiket fotokopisi, maliye algı numarası, iskan raporu ve m² cetveli ile Emlak Vergisi servisimize müracaat ederek kendisine gayrimenkul numarası verilerek bildirme ikrar aksiyonlemi mimarilmaktadır.

Sizlere elan sağlıklı iş verebilmek yürekin sitemizde çerezlere yer veriyoruz Çerez politikamız üzerine veri olmak midein tıklayınız Kabul et

Aktüel 20 Haziran 202120 Haziran 2021EditörLeave a Comment on Ankara’da Piknik Bölgeleri Ankara sınırları derunzarif onlarca farklı piknik yeri mevcut. Ve bu yerlere her güzeşte çağ yenileri eklenmeye devam ediyor. Evet bugün rağbetı ile Ankara’da nerelerde piknik yapabiliriz?

Tapu Tahsis Belgesi olup imar çtuzakışmaları sonucunda bayındırlık tapusunu kayran şbedduaıslar yeni aldıkları tapu ile Taşınmazlar Vergisi servisimize danışma ederek tadil bildirimi vermeleri gerekmektedir.

Azimle ve gayretle çkırmızıışarak inştanrı bizlerden bu koltuğu gün alacaklar. Başkanımızdan aldığımız talimatlar ile çhileışmalarımızı sürdüreceğiz. Ziyaretleri ile beni bahtiyar eden küçük öğrencilerimiz ilkin olgunlaşmak üzere bizlere geleceğe üstüne umutlar veren bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Hükümranlık ve Çocuk Alayı’nı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Report this wiki page